objesit će rukavice o klin / Mayweather najavio kraj karijere: posljednju borbu će odraditi u rujnu

Image
Foto: AP Images

'Moja posljednja borba bit će u rujnu, a onda je vrijeme da objesim rukavice o klin. Bliži mi se čertrdeseta, a 19 godina sam u boksu i 18 godina sam bio prvak', rekao je Amerikanac

3.5.2015.
15:40
AP Images
VOYO logo

Amerikanac Floyd Mayweather, koji je u "meču stoljeća" jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Filipinca Mannyja Pacquiaoa, izjavio je nakon dvoboja da će u rujnu odraditi posljednju borbu u karijeri.

Bila je to 48. pobjeda 38-godišnjeg američkog boksača koji nema niti jedan poraz u profesionalnoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja posljednja borba bit će u rujnu, a onda je vrijeme da objesim rukavice o klin. Bliži mi se čertrdeseta, a 19 godina sam u boksu i 18 godina sam bio prvak. Zbog toga mogu reći da sam blagoslovljen", kazao je Mayweather.

On je pobijedio jednoglasnom odlukom sudaca (118:110, 116:112, 116:112). Mayweather je uputio 435 udaraca, a 148 je bilo uspješnih, dok je Pacquiao imao 429 udaraca, ali je 81 pogodio cilj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pacquiao je vraški borac i zato sam trebao biti oprezan. No, ja sam pametan boksač i znao sam što trebam raditi. On je navaljivao, ali njegovi udarci nisu pogađali. Zahvaljujem se ocu, jer ne bih bio ovdje da nije bilo njega", rekao je Mayweather nakon meča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo