prekrasna gesta / Navijači AIK-a odali počast prerano preminulom hrvatskom vrataru Ivanu Turini

Image
Foto: Youtube

Uoči početka utakmice, na centralnom je krugu bio postavljen ogromni dres s brojem 27 kojeg je nosio Ivan, a dok su navijači skandirali njegovo ime, do dresa je došla njegova udovica Senka i njihovo troje djece

5.5.2015.
11:13
Youtube
VOYO logo

Navijači AIK-a iz Stokholma su na Friends Areni uoči susreta sedmog kola švedskog prvenstva protiv Hammarbyja priredili prekrasnu gestu kojom su odali počast prerano preminulom hrvatskom vrataru Ivanu Turini.

Uoči početka utakmice, na centralnom je krugu bio postavljen ogromni dres s brojem 27 kojeg je nosio Ivan, a dok su navijači skandirali njegovo ime, do dresa je došla njegova udovica Senka i njihovo troje djece.

Konstrukcije stadiona između sjedalica bile su ukrašene transparentima s imenom i licem hrvatskog vratara, a brojni su navijači u zrak podigli šalove s njegovim imenom.

Podsjetimo, Turina je bivši vratar zagrebačkog Dinama, odakle je na posudbama nosio i dresove Croatije iz Sesveta, Kamen Ingrada i Osijeka. Nakon toga započeo je inozemnu karijeru, igrao je u grčkom Xanthiju, poljskom Lechu iz Poznana, a njegova karijera tragično je završila upravo u AIK-u.

Turina je prije dvije godine pronađen mrtav u svome stanu, a obdukcija je potvrdila kako je preminuo u snu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo