HEROJ, TRAGIČAR, BUDALA / Najluđi gol iz penala u povijesti

Golman je obranio penal i krenuo proslaviti pobjedu, no odbijena lopta je dobila "felš" i otpuzala iza njegovih leđa u mrežu.

10.9.2010.
17:20
VOYO logo

Ako ste mislili da ste vidjeli sve što se može dogoditi na jednoj nogometnoj utakmici, onda sigurno niste vidjeli detalj s Kup utakmice između marokanskog Rabata i Maghreba.

Nakon što je regularni dio utakmice završio je neodlučeno 1:1, prišlo se izvođenju, a u završnoj seriji viđen jedan od najluđih golova u u povijesti. Gostujući igrač je pucao penal, a vratar Rabata je odbio loptu i okrenuo se navijačima kako bi proslavio pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dok se vratar busao u prsa s tribina su mu navijači vikali : Pazi, pazi! No, on nije imao pojma što se dpgađa sve dok nije vidio da su igrači priotvničke momčadi počeli s veseljem.

Odbijena lopta je, naime, dobila jaki "felš" i dok je vratar slavio obranu, iza njegovih je leđa lopta otpuzala u mrežu. Maghreb je pobijedio ukupnim rezultatom 7:6, a vratar Rabata uspio je u svega nekoliko sekundi od heroja postati tragičar... ako ne i puno više od toga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo