RAZBIJENE GLAVE I AUTOMOBILI / Horor u Srbiji: Hrvatski navijač izboden nožem!

Pedesetak maskiranih mladića napalo je na izlazu iz Novoga Sada hrvatske rukometne navijače, od kojih su neki hospitalizirani u Kliničkom centru Vojvodine. Zapaljeno je i nekoliko vozila hrvatskih registracija, a jedan je navijač izboden nožem i teško ozlijeđen!

24.1.2012.
23:40
VOYO logo

VIDEO: RTV

NOVI SAD - Kako je RTV javio napad je bio vrlo dobro organiziran. Prema tom izvoru jedno vozilo je naglo zakočilo ispred kolone od šest - sedam automobila s hrvatskim tablicama, i onda je uslijedio napad 50-ak mladića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bili su maskirani, s kapuljačama na glavama i medicinskim maskama preko usta i nosa. Odjednom su počeli bacati kamenje. Jedan kamen me je pogodio u vrat. Srećom, uspjeli smo se izvući bez težih ozljeda", izjavila je za RTV jedna od ozlijeđenih Hrvatica. Njezina prijateljica doživjela je šok, pa je trebala pomoć Hitne pomoći.

RTV prenosi da su razbijena tri automobila iz Osijeka, dva iz Zagreba i jedan iz Županje, a jedno vozilo oštećeno je sjekirom. Oštećenja su vidljiva na nekoliko automobila, a prema informacijama iz Kliničkog centra Vojvodine, N. J. (34) iz Zagreba bit će tijekom večeri pušten na kućno liječenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Agencija Beta navodi da je oštećeno oko 15 hrvatskih vozila u raznim dijelovima Novog Sada. Beta prenosi izjavu glasnogovornice policije Mileve Tomić da je uhićeno šest osoba koje se povezuju s napadima.

Nažalost, do nereda je došlo i na jednoj benzinskoj postaji u Rumi, gdje je oko 21.20 zapaljen kombi hrvatskih navijača. Nekoliko ih je povrijeđeno, a jedan je uboden nožem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi napad na hrvatske navijače koji bodre hrvatsku rukometnu reprezentaciju u Novome Sadu na europskom prvenstvu dogodio se u nedjelju kada je lakše ozlijeđeno dvoje hrvatskih državljana.

Ravnatelj srbijanske policije Milorad Veljović uputio je u utorak navečer ispriku navijačima hrvatske rukometne reprezentacije koji su napadnuti u Novom Sadu i Rumi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je potvrdio da je šest osoba privedeno nakon napada na hrvatske navijače u Novom Sadu i Rumi poslije utakmice između reprezentacija Hrvatske i Francuske. Veljović je za srbijansku agenciju Tanjug kazao kako je u tijeku identifikacija ostalih napadača te da u istrazi također sudjeluju pripadnici hrvatske policije koji borave u Srbiji tijekom prvenstva Europe u rukometu.

U videoprilogu RTV-a priloženom uz članak pogledajte štetu koju je izazvalo divljanje navijača te izjave potresenih svjedoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo