TKO JE TU LUD? / Istjerao golaća s terena i dobio - crveni karton!

Upad nepozvanih navijača na teren i nije neka novost, no kad igrač koji ga pomogne redarima uloviti zbog toga dobije crveni karton, čudan je presedan.

8.3.2011.
12:10
VOYO logo

Susret engleskih amaterskih momčadi Dorchester Towna i Havant and Waterloovillea odigran u ponedjeljak obilježio je nesvakidašnji incident u kojemu je igrač-manager Dorchestera Ashley Vickers isključen nakon što je na travnjak srušio jednog gledatelja koji je utrčao na travnjak odjeven u lik Borata iz istoimene filmske komedije.

Gledatelj je utrčao na teren za vrijeme utakmice odjeven samo u žarko zeleni kostim, a Vickers ga je oborio na zemlju kako bi ga se što brže izbacilo s travnjaka, pa da se utakmica može nastaviti. No, sudac mu je pokazao crveni karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbunjen sam. Čovjek utrči na tereni, a da nitko od redara nije reagirao. Mislio sam da svojim postupkom sucu radim uslugu, jedino na što sam mislio bilo je da uklonim uljeza s terena, pa da možemo nastaviti utakmicu. Čak su mi i redari zahvalili. No, sudac me odlučio isključiti što je van svake pameti. Čak su i protivnički igrači govorili sucu da me ne isključi, a njihov predsjednik je ponudio da i jedan njihov igrač napusti teren kako bi se situacija izravnala", izjavio je Vickers.

Inače, Dorchester je utakmicu završio s osam igrača na terenu i izguibio sa 1-3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo