PETARDA TOTENHAMA / Napokon! Pogledajte prvi gol Nike Kranjčara

U malom derbiju 25. kola engleskog prvenstva nogometaši Tottenhama razbili su goste iz Newcastlea s 5:0 (4:0). Napokon se u listu strijelaca upisao i Niko Kranjčar kojem je to prvi prvenstveni pogodak ove sezone.

11.2.2012.
20:36
VOYO logo

Harry Redknapp ni sam nije mogao poželjeti početak susreta protiv Newcastle Uniteda od onoga kojeg su vidjeli domaći navijači na White Hart Lineu. Dočekan ovacijama nakon sudske presude kojom je oslobođen optužbi za utaju poreza, trener Spursa je mogao uživati u fantastičnoj nogometnoj predstavi svoje momčadi, u čijem su udarnom sastavu bili i Luka Modrić i Niko Kranjčar.

Gol Nike Kranjčara

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, junak dvoboja bio je sjajni Emmanuel Adebayor koji je svoju možda i najbolju utakmicu sezone otvorio asistencijom za Assou-Ekotta u četvrtoj minuti. Kamerunac je lakoćom zatresao mrežu za vodstvo Spursa.

U šestoj minuti Adebayor je proigrao Louisa Sahu, novo pojačanje Tottenhama, koji je također vrlo lagano matirao gostujućeg vratara Krula. Isti napadački dvojac je u 20. minuti 'skuhao' i treći gol domaćina, a iste su im bile i uloge - Adebayor asistent, Saha strijelac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I onda je stigao veliki trenutak Nike Kranjčara koji je u 34. minuti zabio svoj prvi prvenstveni pogodak ove sezone. Treba li uopće spominjati da je asistent i ovom prigodom bio sjajni Adebayor.

S četiri komada u mreži Newcastle Uniteda otišlo se na odmor, a zanimljiv podatak pojavio se na malim ekranima. Čovjek koji je najviše pretrčao u prvom poluvremenu od svih igrača na terenu bio je - Kranjčar (4500 metara).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dijelu Tottenham je stao na loptu, ubacio u nižu brzinu, a Redknapp je već u 68. minuti s terena povukao Garetha Balea i Sahu te ubacio Aarona Lennona i Jermain Defoea. Ipak, u 65. minuti je Adebayor vrhunsku igru okrunio ukupnom petim golom Spursa.

Treba reći da se pred kraj utakmice u listu strijelaca mogao upisati i Luka Modrić, no njegov odličan udarac s vrha šesnaesterca odlično je obranio vratar Krul. Oba hrvatska reprezentativca provela su na terenu svih 90 minuta za Tottenham, koji se ovom pobjedom učvrstio na 3. mjestu s 10 bodova više od Arsenala i Chelseaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo da je Everton u 25. kolu na svom Goodison Parku porazio Chelsea s 2:0 bez pomoći hrvatskog napadača Nikice Jelavića, koji je zbog ozljede propustio utakmicu. Arsenal je pogotkom Thierrya Henryja u sudačkoj nadoknadi slavio kod Sunderlanda (2:1), dok je Bolton, za koji je od 63. minute igrao Ivan Klasnić, poražen kod kuće od Wigana (1:2).

Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo