DOKAZIVANJE U KAVEZU / Za njih kažu da će biti bolji i od Cro Copa

Iz derutnih dvorana stići u kavez pod svjetlima reflektora. To je san svih hrvatskih ultimate fight boraca koji ne mogu dočekati prvo prvenstvo Hrvatske.

1.3.2012.
18:20
VOYO logo

Donosimo priču o dva mlada borca za koje treneri kažu da će biti bolji i od Cro Copa. Osvojili su sve što se dalo u drugim borilačkim sportovima, pa su se odlučili i na najdrastičniji korak: ulazak u kavez.

Antonio i Matej su među najvećim favoritima za titulu prvaka Hrvatske u ultimate fightu. Žive za naporne treninge, davanje i primanje batina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odem kući, jedem, vratim se u dvoranu na trening, vratim se kući na spavanje. Dosadan život, ali sve za taj trenutak. kad se ideš boriti, sve se isplati", kaže Antonio Mijatović, MMA borac.

Trener tvrdi da ovakvi talenti imaju sve predispozicije da postanu daleko bolji i od Cro Copa. Ali čeka ih okršaj s napaljenim najboljim borcima iz cijele Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moći ćemo se dokazati da nas hrvatska publika vidi. Nije mi bitno kakav je protivnik", samouvjeren je Matej Batinić.

Trener BernardBan ima samo riječi hvale za svoje borce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mateja nisam primjećivao u samom početku jer je bio samozatajan kao sad. Ali nakon određenog vremena sam vidio da ima nevjerojatan talent. Jednostavno pobjeđuje na koje god natjecanje dođe", ponosan je Ban.

Iako sutra ulaze u kavez, ovi dečki tvrde kako bave se čistim i plemenitim sportom u kojemu nema muljanja. Profesionalno ulaze u najbrutalniji sport koji postoji, ali za razliku od većine nogometaša ili rukometaša, većih ozljeda nisu imali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kratko sam nosio longetu, pa mi je rebro napuklo i to je to. A masnice i hematome...to nećemo brojati", šali se Antonio.

Nisu nikakvi nasilnici. Ovo su dva pristojna dečka koji balansiraju između svih obaveza, fakulteta i na kraju kaveza. Međutim, više nema šale. Za ove borce, kao i desetke drugih koji čekaju svoju priliku, sutra kreće biti ili ne biti. Ili se tešu novi šampioni, ili nestaju sa scene. Na kraju borbe na nogama ostaje samo jedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo