DRŽE KORAK ZA CITYJEM / Man. United prohujao White Hart Laneom

Image
Foto: PIXSELL

Golove za United zabili su Wayne Rooney (45) i Ashley Young (60, 69), dok je strijelac utješnog gola za Spurse bio Jermain Defoe (87).

4.3.2012.
19:31
PIXSELL
VOYO logo

LONDON - U derbiju 27. kola engleskog nogometnog prvenstva Manchester United je u Londonu deklasirao Tottenham 3:1 i ostao u igri za naslov prvaka.

Golove za United zabili su WayneRooney (45) i AshleyYoung (60, 69), dok je strijelac utješnog gola za Spurse bio JermainDefoe (87). LukaModrić je za Tottenham odigrao cijeli susret, dok je NikoKranjčar ušao u igru u 80. minuti. Spursima je ovo bio drugi uzastopni poraz nakon što su u prošlom kolu teško stradali kod Arsenala (2:5).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ranije odigranom susretu Fulham je 'razbio' Wolverhampton 5:0, dok su Newcastle i Sunderland igrali 1:1. Tri pogotka za Fulham zabio je Rus PavelPogrebnjak (36, 44, 61), dok je dva dodao Amerikanac ClintDempsey (56, 83).

Druga utakmica, veliki sjeverni derbi u Newcastleu, bila je vrlo zanimljiva. Gosti su poveli u 24. minuti pogotkom Bendtnera iz kaznenog udaraca, da bi u 83. minuti jedanaesterac za domaćine promašio Senegalac Ba. Bod je Newcastleu ipak spasio SholaAmeobi zgoditkom u 91. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Manchester City sa 66 bodova, United ima dva boda manje, a Tottenham je treći sa 53 boda. Arsenal na četvrtom mjestu ima 49, a stepenicu niže je Chelsea sa 46 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo