ZARADIO OVACIJE NAVIJAČA / Jelavić prvijencem srušio Modrića i društvo

Image
Foto: PIXSELL

Jelaviću je to prvi gol u Premier ligi nakon što je u zimskom prijalznom roku došao iz Glasgow Rangersa.

11.3.2012.
9:58
PIXSELL
VOYO logo

LIVERPOOL - U 28. kolu engleskog nogometnog prvenstva Everton je na svom terenu pobijedio Tottenham sa 1-0, a pobjednički gol zabio je hrvatski reprezentativac NikicaJelavić u 22. minuti. Jelaviću je to prvi gol u Premier ligi nakon što je u zimskom prijalznom roku došao iz Glasgow Rangersa. Jelavić je igru napustio u 78. minuti uz ovacije navijača Evertona.

Za Tottenham je LukaModrić odigrao cijeli susret, dok je NikoKranjčar ostao na klupi za pričuve. Ovo je treći uzastopni poraz Spursa u engleskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U derbiju začelja Bolton je kod kuće pobijedio Queens Park Rangerse sa 2-1, a hrvatski napadač IvanKlasnić bio je strijelac pobjedničkog gola za Wandererse. To je osmi Klasnićev pogodak ove sezone u Premier ligi, a uz to ima i 4 asistencije.

Bolton je poveo preko Pratleya (37), a izjednačio je DjibrillCisse (48). Klasnić, koji je u igru ušao u 80. minuti, zabio je za važnu pobjedu Boltona u 86.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon susreta ipak se najviše govorilo o nepriznatom pogotku, koji je glavom zabio branič Queens Park Rangersa ClintHill u 20. minuti. Golman Boltona AdamBogdan izbacio je loptu koja je prešla gol-crtu, ali linijski sudac to nije primjetio, pa je Queens Park teško oštećen.

U drugom susretu važnom za ostanak u Premier ligi Blackburn je u gostima slavio protiv Wolverhamptona sa 2-0, dvostruki strijelac bio je JuniorHoilett (43, 69).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sunderland je svladao gostujući Liverpool sa 1-0, a pobjednički gol zabio je NicklasBendtner (56). Ovim porazom Liverpool se praktično oprostio od borbe za četvrto mjesto i nastupa u Ligi prvaka.

Tjedan dana nakon što je portugalski trener AndreVillas-Boas dobio otkaz u Chelseaju, momčad sa Stamford Bridgea slavila je protiv Stokea sa 1-0, a strijelac je bio DidierDrogba u 68. minuti. Drogbi je to jubilarni 100. pogodak u Premier ligi, a Chelsea se u borbi za četvrto mjesto bodovno poravnao sa Arsenalom, oba kluba imaju po 49 bodova. No, Arsenal ima priliku ponovno se odvojiti od gradskog rivala, jer u ponedjeljak dočekuje Newcastle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo