VELIKANI RAZOČARALI / Milan i Barca ostali bez municije, Bayern uvjerljiv

Image
Foto: AP

U prvim susretima četvrtfinala Lige prvaka Milan i Barcelona su na San Siru odigrali bez zgoditaka, 0:0, dok je Bayern pobjedom kod Marseillea od 2:0 praktički osigurao polufinale.

28.3.2012.
22:40
AP
VOYO logo

ZAGREB - Najočekivaniji dvoboj četvrtfinala ovogodišnje Lige prvaka u Milanu okončan je bez zgoditaka, ali u nimalo dosadnoj utakmici. Milan ipak nije iskoristio slabije izdanje europskog prvaka, pogotovu na početku utakmice kada su Robinho i ZlatanIbrahimović promašili čiste prilike.

Već u 3. minuti Robinho je sam s deset metara poslao loptu daleko iznad vratiju, a u 14. minuti Ibrahimović je izašao sam ispred Valdeza, ali je vratar Barcelone zaustavio njegov šut iz blizine. Bila je to i borbena utakmica s puno uklizavanja i čvrstih starteva, te posve prigušeno izdanje LeaMessija, koji i dalje čeka svoj rekordni 13. ovosezonski pogodak u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je pitanje polufinala riješio na Velodromeu, pogocima MariaGomeza u 44. minuti snažnim udarcem s ivice kaznenog prostora, te Nizozemca ArjenaRobbena koji je u 69. minuti izašao sam ispred francuskog vratara i lako zabio.

Kod Bavaraca je od 73. minute igrao DanijelPranjić, a IvicaOlić je ostao na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvrati se igraju 3. travnja u Barceloni i Münchenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo