SUDAČKI POGURANAC / Je li ovo sramota za nogomet i Barcelonu?

Image
Foto: 101greatgoals.com

Nogometaši Barcelone mogu biti itekako zadovoljni prolazom u polufinale Lige prvaka, ali za taj uspjeh mogu zahvaliti glavnom sucu.

4.4.2012.
8:35
101greatgoals.com
VOYO logo

Momčad Barcelone je pobjedom 3:1 nad Milanom osigurala polufinale Lige prvaka, ali velike zasluge za njihov prolaz idu glavnom sucu BjornuKuipersu. Naime, nizozemski djelitelj pravde dosudio je dva jedanaesterca za katalonsku momčad, od kojih je drugi posebno "zanimljiv".

Pri rezultatu 1:1 (koji je Milan vodio u polufinale, op. a.), Barca je izvodila korner nakon kojeg je dosuđen druga najstroža kazna za Katalonce. Ipak, ako pažljivo pogledate snimku, jasno se može vidjeti kako Carles Puyol zapravo radi prekršaj nad Allesandrom Nestom koji potom ruši Sergija Busquetsa.



Milanov trener MassimilianoAllegri kazao je nakon utakmice: Imali su dva jedanaesterca, jedan smo im poklonili mi sami, a drugi im je poklonio sudac."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stručnjak s Nou Campa PepeGuardiola je poručio: "Penal? Nisu nam dosuđena dva čista penala na San Siru i tada nismo rekli ništa. Igrač je bio povučen i to je najstroža kazna."

Bivši Barcin napadač ZlatanIbrahimović nakon ovakvog suđenja kazao je: "Sada znam kako je Mourinhu kada dođe na Nou Camp".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo