'PJESNICI' OSTALI KRATKI / Tragedija zasjenila prolaz Dinama u finale Kupa

Image
Foto: PIXSELL

Dinamo je preokrenulo 0:1 protiv Zagreba i u finalu čeka pobjednika dvoboja Cibalia - Osijek. Utakmicu u Kranjčevićevoj zasjenila je smrt delegata susreta kojem je pozlilo, pao je u nesvijest, a potom je i preminuo.

17.4.2012.
21:05
PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Nogometaši Dinama prvi su finalisti Hrvatskoga kupa, a do prolaza su stigli u samoj završnici uzvratnog susreta.

Zagreb je od 34. minute i zgoditka LovreMedića nakon pogreške DomagojaVide bio na pragu senzacije, u drugom dijelu su promašili nekoliko dobrih prilika, a do 12 minuta prije kraja bili u finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Junak dvoboja bio je bivši igrač Zagreba IvanKrstanović, koji je u 78. minuti asistirao za izjednačujući zgoditak Jerka Leke, a potom dvije minute kasnije sam je postigao pogodak za finale nakon akcije Sammira i MilanaBadelja.

Dinamo u finalu čeka pobjednika dvoboja Cibalia - Osijek, u kojem će Vinkovčani na svom terenu u srijedu pokušati dostići zaostatak od 0:3 iz prvog dvoboja iz Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice u Kranjčevićevoj ulici stigla je i tužna vijest. Naime, delegat susreta FrancBožić preminuo je u službenoj prostoriji stadiona gdje je zajedno sa sucima trebao ispuniti zapisnik. Božiću je pozlilo, pao je u nesvijest, a potom je i preminuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo