NIŠTA MU NIJE JASNO / Sir Alex potpuno poludio zbog Rooneyja

Image
Foto: PIXSELL

Tri igrača starija od 23 godine moći će nastupiti s britanskom reprezentacijom na na Olimpijskim igrama, a očekuje se da poziv dobiju Velšanin Ryan Giggs i veznjak David Beckham.

22.4.2012.
12:45
PIXSELL
VOYO logo

LONDON - Trener engleskog prvoligaša Manchester Uniteda AlexFerguson bijesan je nakon što je čuo da je WayneRooney na užem popisu za reprezentaciju Velike Britaniju koja će nastupiti na Olimpijskim igrama u Londonu, iako se zna da napadač nastupa i na Europskom nogometnom prvenstvu u lipnju s engleskom reprezentacijom.

Nogometni šefovi su se dogovorili da ni jedan ngoometaš koji bude igrao za Engelsku u lipnju neće doći u obzir za Olimpijske igre od 26. srpnja do 12. kolovoza. No, Rooney zbog suspenzije neće moći igrati prve dvije europske utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je ozbiljan problem. Radi se o početku sezone. To je smiješno", izjavio je Ferguson za britanske medije, bijesan jer se Rooney i još devet Unitedovih igrača nalazi na popisu 80 kandidata za olimpijsku reprezentaciju koju će voditi StuartPearce, koji je također i engleski izbornik.

Tri igrača starija od 23 godine moći će nastupiti s britanskom reprezentacijom na na Olimpijskim igrama, a očekuje se da poziv dobiju Velšanin RyanGiggs i veznjak DavidBeckham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo