EUROGOL ZA PAMĆENJE / Rooneyevo remek-djelo osvojilo navijače

Image

Spektakularan pogodak škaricama Waynea Rooneyja preko glave u derbiju protiv Manchester Citya prošle sezone navijači su proglasili najboljim golom od osnutka Premiershipa.

4.5.2012.
10:12
VOYO logo

Premier liga je objavila da 26 posto anketiranih Rooneyev gol Cityju u veljači 2011. smatra najboljim na engleskim travnjacima u posljednjih 20 godina (od osnutka Premiershipa).

"Odrastao sam gledajući Premier ligu i sama činjenica da je moj pogodak najbolji u povijesti tog natjecanja čini me ponosnim. Vrhunski je to osjećaj. Toliko je sjajnih golova na toj kratkoj listi velikih imena kao što su Alan Shearer, Paulo Di Canio, Tony Yeboah, David Beckham... Stati u istu kategoriju s njima i pobijediti, to je nešto na što sam vrlo ponosan. Htio bih se zahvaliti navijačima koji su glasali za mene", rekao je najbolji engleski napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zgoditak Dennisa Bergkampa za Arsenal protiv Newcastle u ožujku 2002. osvojio je 19 posto glasova, a četiri posto manje glasova dobio je gol Thierryja Henryja za Arsenal protiv  Manchester Uniteda 2000. godine.

Pogledajte svih 10 golova koji su se našli na listi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo