ODUŠEVLJENI POSJETITELJI NA JARUNU / Za bikini HIT, budi FIT

Image
Foto: RTL

Na polivalentnom igralištu na Malom jezeru formirao se Zdravi krug u kojem su brojni posjetitelji imali priliku naučiti kako u tri jednostavna koraka učvrstiti mišiće, potrošiti kalorije i kvalitetnije se hraniti.

27.5.2012.
10:20
RTL
VOYO logo

Veliko događanje Za bikini HIT, budi FIT! by Nestlé Fitness, održano na Jarunu, okupilo je brojne sudionike, među kojima se ističu Mario i Mirna Valentić i MarioPetreković (Mr. Fit), koji su sudionicima pokazali kako jedinstvenom kombinacijom pravilne prehrane i jednostavnih vježbi doći do željene linije i pozitivne promjene za vlastito tijelo.

Na polivalentnom igralištu na Malom jezeru formirao se Zdravi krug u kojem su brojni posjetitelji imali priliku naučiti kako u tri jednostavna koraka učvrstiti mišiće, potrošiti kalorije i kvalitetnije se hraniti. Mirna i Mario Valentić su, osim voditeljske uloge, uz fitness instruktore Orlando fita aktivno demonstrirali vježbe za trbušne mišiće, a za trošenje kalorija sudionika u sklopu zabavnih radionica pobrinuli su se instruktorica Zumbe Helena Lojen i djevojke iz studija Thalia, hula-hoperi iz udruge Happy Hoop, te penjači iz Sportsko-penjačkog kluba Pulfer, koji su pokazali tehnike penjanja na umjetnu stijenu. Tim vrhunskih nutricionista, na čelu s dr.sc. Darijom VranešićBender, objasnio je važnost doručka kao nezaobilaznog obroka, ponudio savjete kako uravnotežiti prehranu te mjerio indeks tjelesne mase, a svi zainteresirani mogli su probati ukusne voćne koktele pripremljene s Nestlé Fitness žitaricama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cilj ovog događanja bio je pokazati da kampanja Za bikini HIT, budi FIT predstavlja pravi zaokret za tijelo i organizam te da će svakoj ženi pružiti priliku da zablista na plaži u svom idealnom bikiniju. Osnova ove kampanje je Flat Belly program Nestlé Fitness žitarica, koji je osmislio tim vrhunskih svjetskih stručnjaka, kao inovaciju koja kombinira zabavne, ali i iznimno učinkovite načine za potrošnju kalorija, jednostavne vježbe za učvršćivanje trbušnih mišića te pametne trikove za pravilnu prehranu.

Više informacija o Za bikini HIT, budi FIT kampanji dostupno je na Facebook stranici Nestlé Fitness žitarica www.facebook.com/Fitnesszitarice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo