TEŽAK ŽDRIJEB U NYONU / Dinamo u pretkolu protiv bugarskih čudotvoraca!

Image
Foto: PIXSELL

Klub iz Razgrada, grada na sjeveroistoku Bugarske, osvojio je naslov s bodom više od drugoplasiranog CSKA Sofije, a tjedan prije osvajanja naslova momčad koju vodi Ivaylo Petev uzela je i bugarski Kup.

25.6.2012.
12:30
PIXSELL
VOYO logo

U sjeni nogometnih uzbuđenja koja nam stižu iz Poljske i Ukrajine, u petak je u Nyonu održan ždrijeb prvog i drugog pretkola Lige prvaka u kojoj će Hrvatsku predstavljati Dinamo.

Maksimirski klub igrat će protiv bugarskog prvaka Ludogoreca u drugom pretkolu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ludogorec je osnovan 1945. godine, a od 2010. se nalazi u vlasništvu biznismena Kirila Domuschieva s čijim dolaskom klub počinje nizati uspjehe. U prvoj sezoni pod novim vlasnikom izborili su promociju u najviši rang bugarskog nogometa, a tamo su u svojoj premijernoj sezoni napravili pravo čudo.

Naime, klub iz Razgrada, grada na sjeveroistoku Bugarske, osvojio je naslov s bodom više od drugoplasiranog CSKA Sofije, a tjedan prije osvajanja naslova momčad koju vodi IvayloPetev uzela je i bugarski Kup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U momčadi imaju četiri Brazilca, dva Slovaka, Srbina, a boje bugarskog kluba brani i bivši igrač Modrih DiddyGuela.

"Sigurno je to protivnik koji zaslužuje respekt i našu punu mobilizaciju," kazao je trener Dinama AnteČačić, te dodao: "Radi se o klubu koji je u punom ekspanziji. Dolaskom novog vlasnika klub je doveo praktički cijelu novu momčad, odmah su ušli u društvo najboljih klubova i uzeli dvostruku krunu, a to je svakako uspjeh vrijedan poštovanja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportski direktor 'modrih' ZoranMamimć tvrdi kako se radi o vrlo kvalitetnoj ekipi, premda je Ludogorec klub nepoznat našoj javnosti.

"Dolaskom bogatog vlasnika klub se potpuno preporodio, uloženo je puno novca i odmah su došle titule kao uvjerljivo najveći uspjesi u povijesti kluba. Unatoč njihovoj neospornoj kvaliteti, mi smo favoriti, naš cilj i plan je jasan tako da razmišljamo samo i isključivo o prolazu," javio se iz Nyona Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo će prvu utakmicu igrati 17. ili 18. srpnja na gostovanju, dok je uzvrat u Zagrebu na rasporedu 24. ili 25. srpnja.

Finale Lige prvaka igrat će se 25. svibnja na velebnom Wembleyju.

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo