POBJEDA U 118. MINUTI / Everton sredio Liverpool

Image

U ponovljenoj utakmici 4. kola FA Cupa Everton je pogotkom u 118. minuti izbacio Liverpool.

5.2.2009.
6:17
VOYO logo

Dugo je trajala borba dva gradska suparnika, nogometaša Evertona i Liverpoola, za pobjedu u FA Cupu i na kraju ju je odlučio 19-godišnji Dan Gosling sjajnim pogotkom.

U ponovljenoj utakmici 4. kola FA Cupa (1/16 finala) Everton je pogotkom u 118. minuti izbacio Liverpool i tako došao do pobjede koja je njihovim navijačima najcijenjenija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom ovog ogleda na Goodison Parku ponovno nije bilo izrazitih šansi, ali je Everton dobio mogućnost da od 76. minute kontrolira utakmicu budući je Liverpool tada ostao bez Brazilca Lucasa Leive koji je zaradio drugi žuti karton.

"Vrlo sam razočaran što smo ispali iz FA Cupa. Kako i ne bih bio, kada smo dugo igrali s 10 igrača, a onda primili gol u samoj završnici. Odlučujući trenutak utakmice bio je crveni karton Lucasa, ali radije ne bih govorio ništa o tome. Kada se s deset igrača tako hrabro borite, kao što su to moji igrači radili u ovoj utakmici, onda za ovaka kraj možete okriviti jedino lošu sreću", zaključio je Rafael Benitez,  španjolski trener ''redsa''.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na sličan dramatičan način je Blakcburn prošao Sunderland, a tamo je Južnoafrikanac McCarthy postigao pobjedonosni pogodak u pretposljednjoj minuti drugog produžetka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo