IMAO JE SAMO 17 GODINA / Klinac kojeg su prozvali 'novi Pele' umro na terenu!

Image
Foto: rtvfan.net

Nastavile su tragedije na sportskim terenima u 2012. Najnovija žrtva je 17-godišnji brazilski nogometaš Arjuna Luiz Ramos koji je kolabirao tijekom utakmice juniorskih momčadi i preminuo je na putu prema bolnici.

9.7.2012.
12:42
rtvfan.net
VOYO logo

Talentirani Arjuna Luiz Venutto Ramos umro je ovaj vikend tijekom utakmice brazilskog U-17 prvenstva. Mladić kojeg su zbog izuzetnih tehničkih vještina prozvali 'novi Pele' igrao je za svoj Sao Bernardo protiv Portuguese Santista kada se odjednom srušio na travnjak.

Tijelo mu se počelo nekontrolirano tresti uslijed grčenja i opuštanja mišića, a liječnička ekipa je odmah intervenirala te nogometaša prebacila u najbližu bolnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, tijekom transporta je tek 17-godišnji Arjuna Luiz Ramos doživio srčani udar i nije mu bilo spasa.

Klupski liječnik Rui de Oliviera je na upit lokalnih vlasti izjavio da je "mladić prošao sve potrebne liječničke pretrage koji nisu otkrile nikakve nepravilnosti u njegovom zdravlju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je nastavljen crni niz sportskih tragedija u 2012. - na talijanskim travnjacima je prije tri mjeseca preminuo nogometaš Udinesea na posudbi u Livornu - Piermario Morosini. U istoj državi se dogodila i smrt odbojkaša Vigora Bovolente.

Krajem travnja je umro i najbolji norveški plivač Alexander Dale Oen, višestruki svjetski i europski prvak u prsnim disciplinama. Ovom nizu tragedija dodajmo smrt odbojkašice iz Venezuele Veronice Gomez te srpski veslač i potencijalnog olimpijca Nemanja Nešić tijekom treninga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo