HOO JEDNOGLASNO ODLUČIO / Zastavu u Londonu će nositi rukometna legenda!

Image
Foto: PIXSELL

U užem izboru za stjegonošu, prema prijedlozima nacionalnih sportskih saveza, bili su i Igor Hinić, Ana i Lucija Zaninović te Šime Fantela.

9.7.2012.
14:22
PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - VenioLosert nosit će hrvatsku zastavu na svečanom otvaranju Olimpijskih igara London 2012., odlučilo je jednoglasno Vijeće Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO) na sjednici održanoj 9. srpnja 2012. u Zagrebu. Losert je nositelj dvije zlatne olimpijske medalje, a OI London bit će njegov četvrti nastup na OI, čime udovoljava glavnim kriterijima HOO-a.

U užem izboru za stjegonošu, prema prijedlozima nacionalnih sportskih saveza, bili su i Igor Hinić, Ana i LucijaZaninović te ŠimeFantela. Filip Ude i Snježana Pejčić nisu se našli u užem izboru, jer nastupaju 28. srpnja ujutro, te bi višesatna svečanost otvaranja večer prije dovela u pitanje kvalitetu njihovog nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatsku olimpijsku delegaciju na Igrama činit će 108 sportaša, te 94 službene osobe. Toj brojki potrebno je pridodati jednu rezervnu igračicu i jednog rezervnog igrača rukometa. Hrvatske sportašice (44) i sportaši (64) nastupit će u 18 sportova. Najveći dio delegacije otputovat će u London 23. srpnja.

U Program potpore kvalitetnim sportašima (Razvojni program III) uvrštena je gimnastičarku Tijanu Tkalčec, koja trenutno zauzima 1. mjesto u preskoku na Svjetskoj rang listi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo

Još iz rubrike