NOVAC DIKTIRAO POSLOVANJE / Hajduk predstavio nikad skromnija pojačanja

Image
Foto: PIXSELL

Stojanović je na Poljud stigao iz portugalskog Nacionala, Sušić, čiji je stric izbornik BiH reprezentacije Safet Sušić, dolazi iz belgijskog Standarda, Maglica je u Hajduk prešao iz Osijeka, a Vršajević iz zeničkog Čelika.

9.7.2012.
15:01
PIXSELL
VOYO logo

SPLIT - U sjedištu Hajduka na Poljudu u ponedjeljak su službeno predstavljena četiri pojačanja za iduću sezonu - lijevi bek DanijelStojanović, desni bek AvdijaVršajević, veznjak DinoSušić i napadač AntonMaglica.

Stojanović je na Poljud stigao iz portugalskog Nacionala, Sušić, čiji je stric izbornik BiH reprezentacije SafetSušić, dolazi iz belgijskog Standarda, Maglica je u Hajduk prešao iz Osijeka, a Vršajević iz zeničkog Čelika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportski direktor Hajduka Milo Nižetić je istaknuo kako se pri odabiru ovih nogometaša poštivala želja trenera Miše Krstičevića.

"Ova četiri nogometaša su dovedena u Hajduk na ciljane pozicije i time smo popunili igrački kadar i pojačali konkurenciju", rekao je Nižetić. Dodao je kako je strategija Hajduka ostaje oslonac na vlastitu nogometnu školu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danijel Stojanović je izjavio kako je uvjeren da će splitska momčad eliminirati latvijskog predstavnika Skonto Riga u drugom pretkolu Europske lige. Dino Sušić je izjavio kako mu se ostvarila želja da igra u Hajduku za koji je rekao da je jedan od najvećih klubova na Balkanu, dok je Maglica ustvrdio kako će se u Hajduku dodatno afirmirati. Avdija Vršajević je naglasio kako je dolazak u Hajduk korak naprijed u njegovoj karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo