VELIKI OBRAT NA TRŽIŠTU / PSG se opasno uključio u utrku za Modrićem

Image
Foto: PIXSELL

Realovih 35 milijuna eura plus portugalskog braniča Ricarda Carvalha dostigao je PSG ponudivši Spursima čak 40 milijuna eura, s tim da Carlo Ancelotti Hrvatu garantira maksimalnu minutažu u francuskoj prijestolnici.

10.7.2012.
14:50
PIXSELL
VOYO logo

Sapunica oko transfera LukeModrića daleko je od kraja. Iako se činilo kako hrvatski playmaker gotovo sigurno karijeru nastavlja u Realu iz Madrida, sve izgledniji su obrati u cijeloj priči.

S obzirom da JoseMourinho prvoj violini Tottenhama ne može garantirati poziciju u prvom sastavu, Modrić je odlučio razmotriti i druge ponude. Kojih, dodajmo, ne manjka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je Realovih 35 milijuna eura plus portugalskog braniča RicardaCarvalha dostigao PSG ponudivši Spursima čak 40 milijuna eura, s tim da CarloAncelotti Hrvatu garantira maksimalnu minutažu u francuskoj prijestolnici.

Manchester United i Chelsea navodno su počeli kaskati u utrci za Lukinim uslugama. Sir Alex ne želi platiti toliki novac za jednog igrača, dok je Abramovič svoj problem u veznoj liniji riješio potpisom Brazilca Oscara, čiji će transfer uskoro i službeno objaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo