VRIJEME JE DA SE KRENE / Trener Tottenhama otkrio Modrićevu sudbinu

André Villas-Boas stao je pred novinare u trening kampu i odgovarao na čitav niz pitanja. Engleske kolege je najviše zanimala njegova prošlost u Chelseaju, ali i sudbina najboljeg igrača Tottenhama.

11.7.2012.
18:17
VOYO logo

Portugalski stručnjak je tijekom intervjua sipao komplimente na račun Luke Modrića, ali iz svake njegove rečenice moglo se iščitati da je hrvatski nogometaš na izlaznim vratima White Hart Lanea.

"Luka je vrlo važan igrač za ovaj klub. Zanimanje brojnih klubova za njegove usluge samo pokazuje koliko je važan i što je sve dosad napravio za Tottenham. Mislim da je pošteno reći kako mi poštujemo Lukinu ambicioznost i želju da krene dalje u svojoj karijeri. No, jednako tako Luka poštuje činjenicu da je vrlo bitan igrač za ovaj klub, igrač koji nam može pomoći da budemo još bolji", rekao je André Villas-Boas, ali potom znakovito dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da će se ovi pregovori s različitim klubovima nastaviti dok se ne postigne sporazum koji će zadovoljiti sve strane", dodao je novi trener Spursa.

Image
Foto: Pixsell
Image
Foto: Pixsell

Na konstataciju novinara kako "sve ovo zvuči kao da Luka odlazi", Villas-Boas je ipak malo potegnuo 'ručnu'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa ne baš... Igračeva želja postoji, ali s igračem takve kvalitete se nije lako rastati. Predsjednik Levy je čovjek koji prije svega poštuje svoj klub i samo prava ponuda nas može natjerati da se odlučimo na taj korak (Modrićevu prodaju)", zaključio je Villas-Boas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo