EKSKLUZIVNO ZA RTL / Vaha otkrio zašto Modrić još nije svjetska klasa

'To je jedno veliko priznanje Modriću i hrvatskom nogometu, ja tog dečka jako cijenim jer je dobar, ali mora postizati više pogodaka kako bi postao prava svjetska klasa', rekao je u ekskluzivnom razgovoru za RTL bivši trener Dinama.

13.7.2012.
15:47
VOYO logo

Nekadašnji trener Dinama Vahid  Halilhodžić samo za RTL komentirao je aktualne situacije koje se tiču hrvatskog nogometa. Dotaknuo se tako jednog od najvećih potencijalnih transfera ovog ljeta - onog Luke Modrića u Real Madrid te kazao što misli o tome.  

"On ima jednu vrlo komplikovanu sezonu u Tottenhamu jer se puno pričalo o njegovim prelascima u Chelsea i Manchester, a trenutno je u pregovorima s Realom. Treba pojačati svoju formu jer forma koju donosi iz Tottenhama nije dovoljna da se igra u Real Madridu. To je jedno veliko priznanje njemu i hrvatskom nogometu, ja tog dečka jako cijenim jer je dobar, ali mora postizati više pogodaka kako bi postao prava svjetska klasa", kazao je Halilhodžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Luka Modrić, Tottenham Luka Modrić

Kazao je nešto i svom bivšem klubu Dinamu te njegovim izgledu za ulazak u Ligu prvaka ove godine.

"Ja kad sam bio u Dinamu, rekao sam da nije dovoljno samo ući u Champions ligu - treba i pokazati nešto. Oni su bili zadovoljni s time da uđu u Ligu prvaka, međutim, treba postići neke rezultate, a ne se osramotiti. Taj njihov pohod je bio gorak što se tiče same Champions lige. Treba ići s više optimizma i ambicije da se pokuša nešto i postaviti neke rezultate te ostvariti koji bod po strani", rekao je Halilhodžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj se osvrnuo i na huligane koji su sve veći problem na stadionima.

"Postoji sukob između navijača i rukovodstva Dinama, a tu mora doći do razgovora i kompromisa. U interesu Dinama je da se napravi kompromis jer Dinamo je veliki klub, a taj sukob puno šteti ugledu ne samo Dinama, nego i hrvatskom nogometu na Zapadu", zaključio je aktualni izbornik Alžira. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo