ZLATNA SANDRA / 'Ne očekujte od mene da budem celebrity'

Image
Foto: PIXSELL

Sandra Perković nije se u nedjelju pojavila na novinskoj konferenciji HOO-a, niti na dogovorenom sastanku s novinarima u Olimpijskom selu, a za sve je, kaže, kriv nesporazum s organizatorima.

6.8.2012.
8:50
PIXSELL
VOYO logo

LONDON - Osvojila sam olimpijsko zlato, postala olimpijska pobjednica, ali ne očekujte od mene da budem celebrity i slikam se, moj posao je jedino bacanja diska, kazala je SandraPerković, olimpijska pobjednica u bacanju diska na večeri jednog od sponzora Igara u Londonu.

"Lijepo se bilo probuditi kao olimpijska prvakinja, još su me prolazili trnci od sinoćnje večeri. Kada sam podigla pogled i pogledala da na semaforu piše da sam olimpijska pobjednica svladale su me emocije. Sada idem na ono što mi nedostaje, svjetsko zlato, jer je sljedeće godine SP u Moskvi", kazala je Perković, koja će u Londonu biti još dva do četiri dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Htjela bih svakako pogledati sestre Zaninović, rukometaše i vaterpoliste. Po povratku u Zagreb slijede pripreme za miting u Zagrebu. Imam još dosta motiva", izjavila je zlatna Sandra, koja se u nedjelju nije pojavila na novinskoj konferenciji HOO-a, a niti na dogovorenom sastanku s novinarima u Olimpijskom selu.

"Bio je to nesporazum s organizatorima jer ja stvarno nisam znala da je konferencija. Probudila sam se u 10 sati, obavila dogovorene akcije s MOO-om, organizatorima Igara, te potom krenula u šetnju s majkom, bratom i prijateljicom, kojima sam pokazala Olimpijsko selo. Ponavljam, ne želim se naslikavati, ostat ću ista Sandra Perković, kao i prije Londona", izjavila je Sandra, kojoj su čestitali predsjednik HOO-a ZlatkoMateša, ministar ŽeljkoJovanović i predsjednik Hrvatskog atletskog saveza LucianoSušanj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na slavlju su konačno pojavio i Sandrin trener IvanIvančić.

"Za neke je ovo zlato iznenađenje, ali za nas nije, mi smo krvavo pripremali za ovo. Ovaj njezin hitac bi bio zlatni i u vrijeme atletike DDR-a i SSSR-a", kazao je Ivančić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo