ODLIČJE KOJEG NITKO NIJE OČEKIVAO / Drugo, senzacionalno zlato za Hrvatsku!

Image
Foto: Pixsell

U finalu discipline trap Giovanni Cernogoraz pucao je odlično i podijelilo prvo mjesto s Talijanom Massimom Fabbrizijem. U raspucavanju za zlato hrvatski strijelac je nadmašio talijanskog predstavnika i donio Hrvatskoj drugo zlato na Olimpijskim igrama u Londonu!

6.8.2012.
17:41
Pixsell
VOYO logo

Sjajan dan hrvatski strijelaca u Londonu. Anton Glasnović i Giovanni Cernogoraz su ujutro kvalifikacije discipline trap završili sa 122 pogotka te tako zauzeli peto i šesto mjesto izborivši finale.

A onda je u finalu Cernogoraz naprosto briljirao, promašio tek jednog 'glinenog goluba', te dostigao i prestigao većinu konkurencije. Jedini koji ga je u finalu uspio pratiti bio je Talijan Massimo Fabbrizi, inače četvrti nakon kvalifikacija s 123 pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U raspucavanju za zlato hrvatski predstavnik je imao jače živce i nakon šest hitaca došao do zlatne medalje, druge za Hrvatsku na Olimpijskim igrama u Londonu. Novi olimpijski pobjednik iz Hrvatske je ukupno imao 146 pogotka, te svih šest u raspucavanju za zaltno odličje!

Image
Image

(FOTO: Zlatni Giovanni Cernogoraz (lijevo) i kolega Glasnović odlično su pucali cijeli dan)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugoplasirani Talijan Fabbrizi je također ostvario ukupno 146 pogodaka, ali je u raspucavanju promašio jednog 'glinenog goluba' (5/6).

Najbolji u kvalifikacijama s maksimalnih 125 pogodaka bio je Australac Michael Diamond, no olimpijski pobjednik iz Atlante i Sydneyja je u finalu pucao očajno, promašio čak  pet meta te završio u raspucavanju za broncu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nadmetanju za broncu Kuvajćanin Fehaid Aldeehani je bio mirnije ruke i na kraju pobijedio Australca Dimonda koji je ostao bez ičega.

Peti je na kraju bio Španjolac Jesus Serrano (144), a posljednji, šesti u finalu bio je drugi hrvatski predstavnik Anton Glasnović sa 143 pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo