konačni poredak večeras / Barakude gotovo sigurno protiv SAD-a u četvrtfinalu

Image
Foto: Pixsell

Konačni poredak u skupini B znat će se večeras nakon utakmice Crna Gora - Velika Britanija, ali ishod tog susreta je lako predvidjeti i sve drugo osim uvjerljive pobjede Crne Gore u utakmici s najlošijoj momčadi olimpijskog turnira, bila bi prvorazredna senzacija.

6.8.2012.
20:34
Pixsell
VOYO logo

U četvrtfinalu olimpijskog turnira u Londonu vaterpolisti Hrvatske igrat će u srijedu, 8. kolovoza, protiv reprezentacije SAD.

Hrvatska, koja je jednina momčad sa svih pet pobjeda u obje skupine, osvojila je prvo mjesto u skupini A i protivnik u četvrtfinalu će joj biti četeroplasirana momčad iz skupine B, a to je najvjerojatnije momčad SAD koja je poražena u susretu s Mađarskom sa 6:11.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istina, konačni poredak u skupini B znat će se večeras nakon utakmice Crna Gora - Velika Britanija, ali ishod tog susreta je lako predvidjeti i sve drugo osim uvjerljive pobjede Crne Gore u utakmici s najlošijoj momčadi olimpijskog turnira, bila bi prvorazredna senzacija.

Zna se da će u četvrtfinalu igrati i Srbija, kao prvoplasirana momčad iz skupine B, i Australija, dok će se ostali parovi četvrtzavršnice znati večeras kada završi utakmica Španjolska - Italija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo