SANDRA SE VRATILA KUĆI / Zagreb dočekao svoju zlatnu olimpijku

Opuštena i nasmijana SuperSandra vratila se kući. Olimpiskoj pobjednici priređen je doček na Plesu, a slavlje se nastavlja u njezinoj rodnoj Dubravi.

8.8.2012.
18:52
VOYO logo

ZAGREB - Zlatna hrvatska olimpijka, pobjednica u bacanju diska, SandraPerković svečano je u srijedu poslijepodne dočekana u zagrebačkoj Zračnoj luci, odakle je poručila kako joj je cilj u 2013. godini osvojiti svjetsko zlato, a nakon toga sakupiti "cijelu kolekciju medalja".

"Došli smo u London, pokazali tko smo i što smo, te osvojili zlato", rekla je Perković, zahvaljujući svima koji su joj pomogli da ostvari taj cilj. "Hvala Hrvatskom olimpijskom odboru, Hrvatskom atletskom savezu, mom klubu Dinamo Zrinjevac i gradu Zagrebu s gradonačelnikom Milanom Bandićem", istaknula je olimpijska pobjednica u bacanju diska Sandra Perković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitana o daljnjim planovima, kazala je kako se sprema za mitinge u Stockholmu i Zurichu, te grand prix u Zagrebu. Kazala je kako joj je svjetsko zlato cilj za 2013., te dodala, "zašto ne bih imala cijelu kolekciju medalja".

I njezin trener IvanIvančić kazao je kako da nije riječ o zadnjoj olimpijskoj medalji Sandre Perković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova medalja Sandri i meni nije neočekivana. Čestitam, sada i javno, Sandri na superiorno osvojenom zlatu. Bacila je disk duže nego što su jučer bacili dečki, a to je rijetkost", kazao je Ivančić, podsjetivši da je olimpijska pobjednica Sandra Perković postavila novi hrvatski rekord, bacivši disk 69,11 metara.

"Budemo li radili u miru i dobrim uvjetima, obećavam da ova medalja neće biti zadnja", dodao je Ivančić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatnoj olimpijki na medalji su čestitali i predstavnici Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), zagrebačkog Športskog saveza, zamjenica ministra obrazovanja, kulture i športa Marija Lugarić te zagrebački gradonačelnik MilanBandić.

Tamburaši i 'Ruža Hrvatska' dočekali Sandru Perković u Dubravi

Nakon svečanog dočeka u Zračnoj luci Zagreb zlatnoj hrvatskoj olimpijki Sandri Perković priređen je doček i u njezinom kvartu Trnovčica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olimpijsku pobjednicu u disku dočekala je njezina obitelj i prijatelji, brojni stanovnici Dubrave, kao i njezini kolege iz kluba Dinamo Zrinjevac. Sandru su dočekali i tamburaši kao i njen susjed iz Dubrave pjevač grupe "Prljavo Kazalište" MladenBodalec koji je otpjevao 'Ružu Hrvatsku'.

"Hvala vam svima na ovako lijepom dočeku. U Dubravi su moji najbolji i najiskreniji navijači," kazala je Sandra pred okupljenim mnoštvom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sandra Perković je postala druga osvajačica olimpijskog odličja iz Dubrave nakon što je Martine Zubčić prije četiri godine osvojila broncu u taekwondou.

"Ja sam rođena u Dubravi, tamo sam i odrasla. Po mom karakteru se vidi da sam Dubravašica. Uopće nemam srama i imam samopouzdanja. Cure iz Dubrave su malo žešće," kazala je Sandra sa smiješkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo