UŠUTKAO KONKURENCIJU / Neviđena dominacija: Bolt ponovno oduševio svijet!

Image
Foto: AP

Do novoga zlata, petog olimpijskog u karijeri, Bolt je stigao s vremenom od 19.32 sekunde, što je za 13 stotinki sporije od njegovog tri godine starog svjetskog rekorda, ali samo dvije od rezultata kojega je postigao u Pekingu.

9.8.2012.
22:10
AP
VOYO logo

LONDON - Jamajčanin UsainBolt (25) potvrdio je status planetarne zvijezde osvojivši zlatnu olimpijsku medalju na 200 metara na OI u Londonu. Kako je prije četiri dana osvojio zlato i na 100 metara, Bolt je ponovio svoj doseg otprije četiri godine iz Pekinga kada je također bio najbolji i na 100 i na 200 metara. Bolt je ovime postao i prvi atletičar u povijesti koji je obranio naslov olimpijskog pobjednika na 200 metara.

Do novoga zlata, petog olimpijskog u karijeri, Bolt je stigao s vremenom od 19.32 sekunde što je za 13 stotinki sporije od njegova tri godine stara svjetskog rekorda, ali samo dvije od rezultata koji je postigao u Pekingu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jamajčansko slavlje upotpunili su YohanBlake osvojivši srebrnu medalju sa 19.44, te WarrenWeir koji je stigao do bronce sa 19.84.

Boltu do izjednačavanja uspjeha koji je postigao u Pekingu još nedostaje zlato u štafetnoj utrci na 4x100 metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo