NASTAVLJA SE ŽETVA / Fenomenalne Barakude osigurale još jednu medalju

Image
Foto: PIXSELL

"Barakude" su Hrvatskoj osigurale još jednu medalju jer će u finalu osvojiti najmanje srebro pa će tako broj osvojenih medalja porasti na barem pet.

10.8.2012.
17:40
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski vaterpolisti ostvarili su i sedmu uzastopnu pobjedu na olimpijskom turniru u Londonu kojom su izborili plasman u finale i osigurali najmanje srebrnu medalju čime su dostigli uspjeh sa OI u Atlanti 1996. godine.

Plasman u finale odabranici Ratka Rudića ostvarili su poslije sjajne igre u obrani, pogotovo u prvom dijelu kada su im Crnogorci u 16 minuta uspjeli dati samo jedan gol i to u prvoj minuti za vodstvo 1-0. Ponovno je briljirao vratar Josip Pavić koji je obranio čak 13 udaraca Crnogoraca, od kojih pet-šet u situacijama s igračem manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golovima Bušlje i Muslima u egalu i Buljubašića s igračem više naši su poslije uvjerljive igre dobili prvu četvrtinu sa 3-1.

U drugoj četvrtini Sukno i Burić koriste prednost igrača više i donose nam veliku prednost na poluvremenu od 5-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zloković je udarcem s njegove "neprirodne" pozicije izvana iznenadio Pavića, ali su Bošković i Sukno udarcima s pet metara vratili prednost na četiri razlike prije početka posljednjih osam minuta.

Svjesni velike prednosti u posljednjem periodu utakmice naši igrači više su "čuvali" loptu i "trošili" vrijeme nego što su mislili kako ugroziti solidnog vratar Crne Gore Šćepanovića. Posao im je bio znatno olakšan jer u tim trenucima u igri nije bio ponajbolji centar na svijetu Boris Zloković pa su Crnogorci bili prisiljeni s vanjskih pozciija pucati na gol sigurnog Pavića. Gojković je postigao gol s igračem više, a Ivović minutu i 54 sekinde prije kraja iz kontre svoj drugi za konačnih 7-5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo