KRAJ LJETNE SAPUNICE / Je li sada gotovo? Modrić napokon Realov

Image

Španjolski mediji javljaju da je konačno postignut dogovor između Tottenhama i Reala po pitanju transfera Luke Modrića. S objavom će se ipak pričekati dok Spursi ne potpišu ugovor ili dok sve ne dogovore s nekim od igrača koji bi trebao zamijeniti Modrića.

13.8.2012.
11:32
VOYO logo

Povlačenje PSG-a iz utrke za Modrićeve usluge i prijetnja Reala da će odustati od hrvatskog reprezentativca vratila je Tottenham za pregovarački stol. Čini se da su obje strane malo popustile, pa je Real, umjesto 'posljednje' ponude od 30 milijuna eura, ipak još dodao dva milijuna eura odštete, što je izgleda zadovoljilo predsjednika Spursa Daniela Levyja.

Španjolski AS piše kako je, nakon konačnog dogovora obje strane, uprava Tottenhama je zatražila da se nekoliko dana ipak 'šuti' o finalizaciji Modrićevog transfera u Madrid. Razlog? Londonski klub želi potpisati ugovor ili barem sve dogovoriti s nekim od igrača koji bi trebao zamijeniti hrvatskog reprezentativca u dresu Spursa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Pixsell
Image
Foto: Pixsell

Tako se čini da je ovoj najdužnoj transfer sapunici ovoga ljeta konačno došao kraj. Modrić je ionako osobne uvjete (plaća, trajanje) odavno dogovorio s Madriđanima, a sada su klubovi napokon dogovorili i odštetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo