KRAJ LJETNE SAGE? / Real slomio Levyja: Luka Modrić putuje u Madrid!

Image
Foto: PIXSELL

Real i Tottenham napokon su se dogovorili oko visine odštete. Hrvatski fantazist tako će čelnike Kraljevskog kluba stajati 30 milijuna funti, i napokon će nakon nekoliko tjedana početi normalno trenirati, što svakako raduje izbornika Igora Štimca.

15.8.2012.
19:40
PIXSELL
VOYO logo

SPLIT - Ljetna saga oko transfera LukeModrića iz Tottenhama u Real Madrid napokon je završila. Prema izvoru koji stiže s White Hart Lanea, Modrić nakon utakmice Hrvatska - Švicarska putuje u Madrid na potpisivanje ugovora s Real Madridom.

'Kraljevski klub' je navodno pristao isplatiti 35 milijuna eura za usluge hrvatskog veznjaka, a dogovoreni su i dodatni bonusi zavisno od broja Lukinih nastupa, te osvojenih trofeja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić prije utakmice sa Švicarskom na Poljudu nije želio ništa govoriti oko mogućeg transfer na Santiago Bernabeu, no on je već odavno jasno dao do znanja kako želi u Real.

Novi menadžer Spursa Portugalac AndreVillas-Boas već je pronašao zamjenu za Luku, to bi trebao biti veznjak Porta JoaoMoutinho, a na listi želja je i Yann M’Vila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo