NEMA GOVORA O KLUBU / Sir Alex opet upozorava svoje igrače

Image
Foto: PIXSELL

Fergusonova je odluka uslijedila nakon što je disciplinska komisija Engleskog nogometnog saveza kaznila Ria Ferdinanda sa 45.000 funti jer je na Twitteru za igrača Chelsea Ashleya Colea rekao da je izvana crn, a iznutra bijel.

18.8.2012.
14:50
PIXSELL
VOYO logo

Trener Manchester Uniteda AlexFerguson zabranio je svojim nogometašima da na društvenoj mreži Twitter govore bilo što o klubu ili o momčadi.

Fergusonova je odluka uslijedila nakon što je disciplinska komisija Engleskog nogometnog saveza kaznila Ria Ferdinanda sa 45.000 funti jer je na Twitteru za igrača Chelsea AshleyaColea rekao da je izvana crn, a iznutra bijel. Ferdinand je tako komentirao odluku Colea da svjedoči u korist još jednog igrača Chelsea JohnaTerryja koji je optužen da je rasistički vrijeđao njegovog brata Antona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iznenađuje me što se FA tek sada umiješao, pa Twitter traje već godinama. Ne razumijem što se tamo događa, ne razumijem zašto se ljudi time uopće bave, ali to postoji. Zato sam svojim igračima rekao da na toj mreži ne govore o Manchester Unitedu", rekao je Ferguson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo