VIŠE NIJE BABAROGA / Šimuniću nema ravnog

Image

Hrvatski reprezentativac, Joe Šiminić, više nije u nemilosti njemačkih navijača i novinara, već jedan od najcjenjenijih igrača.

20.2.2009.
8:39
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac i član berlinske Herthe, Josip Šimunić, u ovom je trenutku igrač s najvećim postotkom uspješnih duela u njemačkoj Bundesligi.

Šimunićev postotak uspješnosti u duelima iznosi 71 posto, tvrdi njemački Bild, prema čemu mu nema ravnog u njemačkom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportski direktor Njemačkog nogometnog saveza Matthias Sammer upravo stasitog Hrvata smatra jednim od najzaslužnijih za Herthino prvo mjesto na ljestvici Bundeslige.

"Šimunić je nevjerojatno dobar. Nije čudo da se berlinska momčad nalazi na vrhu.", izjavio je Sammer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok hrvatski reprezentativac dobiva pohvale sa svih strana, Bild podsjeća da još nedavno nije bilo tako. Njemački novinari iz arhiva vade Šimunićev "kung-fu udarac u lice bivšeg Werderovog igrača Christiana Schulza", a podsjećaju i na sklonost zarađivanja crvenih kartona.

Njemački dnevni list nadalje piše da se Šimunića po forumima naziva nogometnim Bogom, te se pita kako je došlo do toga da "brutalna babaroga najednom postane nogometni Bog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo