RAZLOG NAPOKON OTKRIVEN / Dinamov glumac objasnio zašto je to napravio

Najveći interes domaćih medija izazvao je mladi Čileanac koji je, globalno gledano, jedan od najpopularnijih nogometaša koji je posljednjih godina stigao u svlačionicu pod maksimirskim jugom.

3.9.2012.
14:22
VOYO logo

U maksimirskim odajama predstavljena su tri nova igrača. Možda je prerano da MarcelaBrozovića, BryanaCarrasca i AntuMrmića nazovemo istinskim pojačanjima, ali svakako su zalog za još bolju budućnost.

"O Marcelu svi sve znate obzirom da je igrao u Lokomotivi, a Ante Mrmić dolazi iz Varaždina kao naš novi vratar koji je mlad i perspektivan te će tražiti svoju priliku. Što se tiče Bryana Carrasca, on je mladi i A reprezentativac Čilea za kojeg mislimo da može dignuti kvalitetu naše momčadi", rekao je u uvodu sportski direktor Dinama ZoranMamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekivano, najveći interes domaćih medija izazvao je mladi Čileanac koji je, globalno gledano, jedan od najpopularnijih nogometaša koji je posljednjih godina stigao u svlačionicu pod maksimirskim jugom.

Na njegovu žalost, diljem svijeta se nisu gledali njegovi sjajni nogometni, već glumački potezi. Simulacija prekršaja u dvoboju protiv ekvadorske reprezentacije i danas je često gledana na YouTubeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razmišljao sam o ekipi jer nam je trebala pobjeda protiv Ekvadora, a oni su 'krali' vrijeme cijelo vrijeme. Taj sam potez napravio prvenstveno misleći na svoju momčad", rekao je mladi Carrasco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo