ZLATA VRIJEDAN BOD U BELGIJI / Štimac se zahvalio prethodniku: Ovo je plod Bilićevog rada!

Image
Foto: PIXSELL

'Radošević je opravdao povjerenje, blistao je u prvom poluvremenu. On je pokazao da Hrvatska ima mladost, a treba samo hrabrosti uvesti ih u igru', zaključio je Štimac.

12.9.2012.
7:04
PIXSELL
VOYO logo

BRUXELLES - Trud hrvatskih nogometaša bio je u utakmici s Belgijom bitno bolji negoli u susretima sa Švicarskom i Makedonijom, a ja vjerujem da možemo biti samo bolji u narednim utakmicama, kazao je nakon remija (1:1) u izlučnoj utakmici za SP 2014. protiv Belgije u Bruxellesu izbornik hrvatske nogometne reprezentacije IgorŠtimac.

"Hrvatska može igrati puno bolje od ovoga, a igra će doći s vremenom. S nekoliko načetih i ozlijeđenih te nespremnih igrača ipak smo mogli parirati Belgiji koja je sjajna momčad. Mi smo se svjesno malo povukli u drugom dijelu, imali smo planirane izmjene, a tražio sam samo mirnoću kod svojih igrača i pas-igru. Nažalost, Modrić je još umoran, a kad Luka bude odmoran i svjež, Hrvatska će biti prava", kazao je Štimac, koji je bio zadovoljan bodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja tek počinjem raditi s ovom ekipom, sve ovo dosad, utakmice sa Švicarskom, Makedonijom i Belgijom zapravo je plod rada bivšega stručnoga stožera na čelu sa SlavenomBilićem i na tome mu hvala. Ostvarili smo u ove dvije utakmice rezultat kakav smo priželjkivali, unatoč nedovoljnoj kondicijskoj spremi. Sada ćemo se prvo odmoriti, a potom ćemo vidjeti tko je zdrav i spreman za utakmice s Makedonijom i Walesom", izjavio je Štimac, koji je trpio velike kritike cijeli dan jer je u prvi sastav stavio mladoga JosipaRadoševića.

"Radošević je opravdao povjerenje, blistao je u prvom poluvremenu. On je pokazao da Hrvatska ima mladost, a treba samo hrabrosti uvesti ih u igru", zaključio je Štimac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo