DRAMA NAKON RUČKA / Žestoka rasprava Štimca i Ćorluke nekoliko sati uoči Belgije!

Image
Foto: Pixsell

Samo nekoliko sati prije utakmice u Bruxellesu, Čarli je Štimcu priopćio da ipak ne može istrčati protiv Belgije. Izborniku je 'pala roleta', navodno je bilo i psovanja, a žučnu i glasnu raspravu čuli su gosti hotela u kojem je reprezentacija bila smještena.

13.9.2012.
11:24
Pixsell
VOYO logo

Prema pisanju Jutarnjeg lista, na dan važne utakmice protiv Belgije u taboru hrvatske reprezentacije se odvijala prava mala drama. Nakon ručka, kada je taktika već bila prezentirana udarnoj momčadi i igrači su bili upoznati sa svojim ulogama, Vedran Ćorluka je prišao Igoru Štimcu i rekao da ipak neće moći igrati.

Izborniku je navodno 'pala roleta' upravo zato što je Čarli prethodnu večer najnormalnije trenirao i bio je u svim Štimčevima planovima za obračun s Belgijcima. Vijest da je samo nekoliko sati uoči utakmice ostao bez stožernog obrambenog igrača izvukla je iz šefa stručnog stožera sočnu psovku koju su navodno čuli gosti hotela u kojem je reprezentacija odsjela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glasna i previše žučna rasprava, piše Jutarnji, nije se svidjela finoj hotelskoj klijenteli, a po završetku neugodnog razgovora u udarnih 11 protiv Belgije završio je, sasvim očekivano - Gordon Schildenfeld.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo