PUNO UTAKMICA U NOGAMA / Najbolji Belgijac odbacio kritike na svoj račun

Image
Foto: Pixsell

Jedan od belgijskih igrača, koji je nakon utakmice protiv Hrvatske (1:1) dobio najviše kritika za svoj nastup, bio je Eden Hazard, no vezni igrač Chelseaja smatra kako ga nije slomio pritisak.

13.9.2012.
14:37
Pixsell
VOYO logo

"Znam da se od mene očekivao bolji nastup, no nije me slomio pritisak. Odigrao sam u karijeri više od 200 utakmica i mogu podnijeti pritisak", kazao je Eden Hazard te dodao:

"Obožavam asistirati i 'spajati' suigrače sa golom. Ne igram da bi postao zvijezda, već igram za ekipu i suigrače", poručio je 21-godišnji belgijski reprezentativac koji je ovoga ljeta stigao u Chelsea iz Lillea za 35 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prva tri ligaška nastupa zabilježio je četiri asistencije, zabio jedan gol i izborio dva jedanaesterca. No, Hazard je priznao kako se još uvijek navikava na stil života u Engleskoj.

"Ovdje je sve drugačije. Dok sam igrao za Lille mogao sam otići na jug Francuske i tamo me nitko ne bi prepoznao. U Londonu je sve na višem nivou. Sve mi se promijenilo, i jezik i zemlja i potrebno je vrijeme da se posve priviknem", otkrio je belgijski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Idućeg tjedna kreće Liga prvaka, a ove sezone 'Bluesi' brane naslov.

"Liga prvaka je natjecanje koje sanja svaki igrač. Tamo je važan svaki detalj. Nadam se dobrim rezultatima, no bit će teško jer će sada svi pokušati pobijediti Bluese", zaključio je Hazard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo