ŠANSA ZA 'MODRE'? / PSG na Dinamo bez desetorice igrača

Image
Foto: PIXSELL

Carlo Ancelotti objavio je popis sa 19 igrača koji će konkurirati za utakmicu protiv Dinama u ogledu 4. kola skupine A Lige prvaka.

5.11.2012.
14:32
PIXSELL
VOYO logo

PARIZ - Trener vodeće momčadi francuskog prvenstva Paris Saint Germaina CarloAncelotti objavio je popis sa 19 igrača koji će konkurirati za utakmicu protiv Dinama u ogledu 4. kola skupine A Lige prvaka.

Na popisu su praktički svi ključni igrači pariškog sastava (Zlatan Ibrahimović, Javier Pastore, Ezequiel Lavezzi, Thiago Silva, Jeremy Menez...)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, to ne znači kako Ancelotti nema problema s izostancima. Zbog ozljeda su izvan stroja čak desetorica igrača - među kojima i Nene, Lugano, Gameiro, Bodmer, Luyindula i Motta.

Poznato je i ime suca koji će voditi utakmicu PSG-a i Dinama. Riječ je o Poljaku Pawelu Gilu (36), ekonomist iz Lubina, koji je ove sezone već vodio jednu utakmicu u Ligi prvaka, ogled između Šahtara i Nordsjallanda (2:0) i to je do sada njegova jedina utakmica u elitnom natjecanju Starog kontinenta. Prošle sezone je sudio u kvalifikacijama za Ligu prvaka (Linfield - BATE), te četiri utakmice u Europskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na 25 međunarodnih utakmica dosudio je 97 žutih kartona, šest crvenih i sedam jedanaesteraca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo