POKUŠAJ VRBOVANJA U PARIZU / Šuker 'kupio' Ibrahimovića hrvatskim dresom

Image
Foto: nettavisen.no

Nakon utakmice u kojoj je zagrebački Dinamo teško stradao od PSG-a, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker još je jednom pokušao 'kupiti' genijalnog Ibru. Poklonio mu je hrvatski dres s natpisom 'Ibrahimović', na što se Zlatan samo nasmijao.

7.11.2012.
15:23
nettavisen.no
VOYO logo

Zlatan Ibrahimović bio je apsolutna zvijezda utakmice na Parku prinčeva. Genijalni švedski napadač upisao je četiri asistencije za četiri pogotka u mreži zagrebačkog Dinama i najzaslužniji je za visoki trijumf PSG-a.

"Uvijek je lakše igrati kada imate puno prostora. Mogli smo zabiti još najmanje dva gola, ali i 4:0 je odličan rezultat", rekao je Zlatan za francusku televiziju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trenutku dok je davao izjave pred njim se pojavio Davor Šuker s hrvatskim dresom u ruci. Predsjednik HNS-a je švedskog napadača još jednom pokušao 'vrbovati' kockastim dresom s natpisom na leđima 'Ibrahimović', no Zlatan se samo nasmijao.

"Formalno gledajući, Zlatan još uvijek može zaigrati za Hrvatsku, ali ovo je jako zakašnjeli pokušaj", prepričao je viđenu scenu Erik Niva koji je iz studija Viasat svjedočio susretu svjetskih napadačkih veličina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo