SARAČEVIĆ I DŽOMBA ZA RTL / SP u rukometu: Hrvatska može do naslova

Hrvatska rukometna reprezentacija sutra u Madridu protiv Australije otvara svjetsko prvenstvo s četvoricom debitanata. Rukometne legende Zlatko Saračević i Mirza Džomba za RTL Danas poručuju - odlazak Balića je šok, ali Hrvatska može do naslova.

12.1.2013.
10:00
VOYO logo

Zlatko Saračević Sarač - zlatni iz Atlante i Mirza Suhi list Džomba zlato iz Portugala i Atene. Rukometne legende prate novu eru reprezentacije  - bez Balića i slažu se pomlađenoj Golužinoj ekipi treba dati podršku.

Sada kada nema glavnog Kauboja, u prvom su planu Duvnjak, Vori i Laci, četvorica debitanata. Filip Ivić i Stipe Mandalinić 21 godina, Lovro Šprem i Luka Stepančić 23-godišnjaci.

Ne mnogo stariji bili su Balić, Lacković i Vori kada su 2003. u Portugalu osvojili svjetsko zlato. Sada mnogi navijači nisu odUševljeni što im je Goluža ukrao Balića.

Novi igrači, novi sustav natjecanja. Nokaut sistem već u osmini finala može ponuditi triler sa Srbijom, a u četvrtfinalu stare nam znance Francuze. Francuska, Danska, Španjolska i Hrvatska. Kauboji su ponovno u borbi za vrh bez obzira na burnu uvertiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo