OVO NITKO NIJE OČEKIVAO / Real šokirao Barcelonu na Camp Nou!

Image
Foto: missfootballoverz.blogspot.com

U uzvratnom susretu polufinala Kupa kralja momčad Josea Mourinha je potukla Barcelonu na njezinom terenu. Real je čak triput zatresao mrežu katalonskog sastava, koji je u 89. minuti samo ublažio uvjerljiv poraz.

26.2.2013.
23:05
missfootballoverz.blogspot.com
VOYO logo

Prva prijetnja na utakmici stigla je od Lionela Messija, no već u 13. minuti Gerard Pique je srušio Cristiana Ronalda u svom kaznenom prostoru i bio je to jedanaesterac za Real. Branič Barcelone je za taj start dobio žuti karton, a dodatna kazna stigal je nakon što je Ronaldo realizirao najstrožu kaznu.

Drugi izvrsnu priliku za Barcelonu promašio je Pedro nakon pola sata igre, a na novi pogodak gledatelji su čekali sve do 57. minute utakmice kada je uslijedio novi šok za Katalonce. Angel di Maria je slomio Carlesa Puyola i pucao, no njegov udarac je obranio vratar Pinto. Lopta se odbila do Ronalda koji je lakoćom zabio za 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačan slom Barcelone dogodio se u 68. minuti kada je Özil pronašao mladog Varanea (strijelca jedinog gola za Real u prvom susretu polufinala op.a.) koji je zatresao domaću mrežu po treći put. Barça je u 89. minuti preko Jordija Albe uspjela tek ublažiti ovaj težak poraz pred svojim navijačima.

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić nije nastupio za Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to najuvjerljivija pobjeda madridskog sastava na Camp Nou nakon 1963. godine kada je 'Kraljevski klub' slavio 5:1. Tada su Barçu uništili Ferenc Puškaš, Alfredo di Stefano i Gento.

Real će u finalu igrati protiv pobjednika susreta Sevilla - Atletico Madrid. Prva utakmica je završila pobjedom Atletica 2:1, a uzvrat je u srijedu u Sevilli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo