Barceloni novi naslov / Fantastični Messi sam pobijedio Real

Image
Foto: AP Images

Barcelona je i dalje bolja momčad od Reala! Dokazali su to katalonski nogometaši pobjedom 3:2 protiv Reala na Nou Campu te su ukupnim rezultatom 5:4 došli do prvog trofeja u sezoni, španjolskog Superkupa.

18.8.2011.
8:12
AP Images
VOYO logo

Naslov je Barceloni pred prepunim Nou Campom donio fantastični Lionel Messi, koji je u 14. minuti krasno asistirao Andresu Iniesti za vodeći pogodak na utakmici.

Zabio je potom gol za 2:1 u 44. minuti nakon asistencije Piquea petom, da bi konačan rezultat (3:2) postavio majstorskim poluvolejem u 87. minuti nakon asistencije Brazilca Adriana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treneru Pepu Guardioli ovo je 11. naslov čime se po broju osvojenih naslova izjednačio s legendarnim Johanom Cruyffom.

Madriđani su dvaput (1:1 i 2:2) uspjeli poravnati rezultati pogocima Cristiana Ronalda u 19. minuti (asistent Benzema) i Karima Benzeme u 81. minuti (Pepe), ali na kraju su ponovno ostali kratkih rukava.

Nervozu zbog novog poraza nogometaši Reala iskalili su na svojim suparnicima - Pepe je divljao već tijekom drugog dijela, a u sudačkoj nadoknadi, nakon krvničkog starta Marcela na Barçinog debitanta Cesca Fabregasa, došlo je do općeg meteža uz aut-liniju.

Crvene karton su zaradili Marcelo, Mesut Özil i David Villa, a kada su se strasti napokon smirile, sudac je igrače poslao u svlačionicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo