OGLAS

UOČI UKRAJINSKOG POLUFINALA KUPA UEFA / Srni bitno ne primiti pogodak, Sabliću pokazati vrijednost

Image

U dva polufinalna dvoboja na terenu bi mogla biti čak šestorica hrvatskih nogometaša.

30.4.2009.
11:04
VOYO logo

Uoči prve polufinalne utakmice Kupa UEFA između Dinama iz Kijeva i Šahtara iz Donjecka na stadionu Valerij Lobanovskij u četvrtak, Šahtarov kapetan Darijo Srna objasnio je na čemu gradi svoj optimizam.

"Ovi ukrajinski derbiji su uvijek posebni, ali ovaj puta još i više nego inače jer je riječ o polufinalu Kupa UEFA. Mislim da će tenzije i zalaganje na terenu biti čak i veći nego u susretima ukrajinskog prvenstva", rekao je Srna za Uefa.com te otkrio želju:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moja glavna želja uoči utakmice u Kijevu je da ne primimo gol. Zaista volimo igrati napadački nogomet, ali također znamo odigrati i tvrdo u obrani i ne primamo puno golova. Moramo se osigurati da Dinamovi napadači ne primirišu našoj mreži".

S druge strane hrvatski branič u redovima Dinama iz Kijeva Goran Sablić respektira Šahtar iz Donjecka, ali vjeruje kako će njegova momčad biti ta koja će izboriti finale Kupa UEFA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U prvoj utakmici igramo kod kuće i bit će jako važno pobijediti, ali ako već ne pobijedimo, onda je važno ne primiti gol. Mi smo odlučni dokazati svoju vrijednost i odigrati najbolje što možemo".

Prije ove sezone niti jedna ukrajinska momčad nije uspjela dogurati do četvrtfinala Kupa UEFA-e, a sada će jedna sigurno nastupiti u finalu. U drugom polufinalu sastaju se Werder i HSV.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Interesantno je da bi u dva polufinaln aogleda Kupa Uefa na terenu mogla biti čak šestorica nogometaša. U Dinamu igraju Sablić i Vukojević, a u Šahtaru Srna. Napad HSV-a predvode Olić i Pranjić dok boje Werdera brani Vranješ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo