NIJE... NEGO... / Novi kiks Engleza! Šimunić odlazi iz Dinama?

Image
Foto: Sceenshot
Image
Foto: Sceenshot

Naravno da su pogreške moguće, pogotovo kada se radi o imenima koja nisu svjetski poznata, ali britanski Sky Sport je ponovno pokazao tipičnu englesku nezainteresiranost, čak i ignorantnost prema dvojici hrvatskih reprezentativaca.

3.7.2013.
11:42
Sceenshot
VOYO logo

U tekstu u kojem se opisuje kako je nekoliko engleskih klubova zainteresirano za hrvatskog reprezentativca Gordona Schildenfelda ugledni engleski sportski medij stavio je fotografiju Josipa Šimunića, braniča zagrebačkog Dinama i također aktualnog hrvatskog reprezentativca.

Kao što smo rekli, pogreške su moguće, pa i bezazlena zamjena identiteta, ali ovdje je ipak riječ o dvojici reprezentativaca jedne zemlje koji su uredno nastupili na prošlogodišnjem Europskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, ne radi se o nekim nepoznatim igračima iz HNL-a, no čini se da je ovo bio primjer tipične britanske nezainteresiranost, čak i ignorantnost.

Uglavnom, u tekstu se govori o interesu brojnih klubova iz Premiershipa za Schildenfelda, koji bi  silno htio doći na Otok s obzirom da je njegova moskovska epizoda u Dinamu - završila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Gordon želi igrati u Engleskoj i bit će veliko pojačanje za bilo koga jer je riječ o vrhunskom braniču s velikim iskustvom", rekao je Sky Sportu Gordonov britanski agent Darryl Powell.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo