DOBAR POSAO NA KANTRIDI / Rijeka može žaliti unatoč pobjedi nad Žilinom

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Riječani su u odličnom ambijentu na Kantridi imali prednost 2:0 protiv slovačke Žiline, ali, nažalost, nisu uspjeli završiti utakmicu bez primljenog gola što bi im donijelo velike izglede za prolazak u 4. pretkolo.

1.8.2013.
21:00
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Rijeke u prvom su susretu 3. pretkola Europske lige na Kantridi svladali slovačkog predstavnika Žilinu sa 2-1 (1-0). Strijeci za Rijeku bili su Anas Sharbini (3) i Zoran Kvržić (59), dok je za goste precizan bio Tomaš Majtan (74).

RIJEKA: Vargić - Škarabot, Knežević, Marić, Tomečak - Alispahić (Kvržić, 51), Močinić (Pokrivač, 74), Maleš, Jugović - Sharbini, Benko (Krstanović, 83)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

ŽILINA: Dubravka - Mabouka, Akakpo, Piaček, Nunes - Mihalik (Žilak, 63), Majtan (Škriniar, 86), Paur (Jelić, 70), Pečovsky, Škvarka - Pich

SUDAC: Fritz (Njemačka)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GLEDATELJA: 8.000

Rijeka je povela već u 3. minuti susreta, požrtvovni Benko klizećim je startom na 20 metara od gola Žiline osvojio loptu, ona je stigla na lijevo krilo do Anasa Sharbinija koji se "lažnjakom" oslobodio čuvara, te zatim preciznim udarcem sa 12-ak metara iskosa pogodio suprotni kut nemoćnog Dubravke. Na semaforu je u 59. minuti zasvijetlilo odličnih 2-0 za Riječane kada je Kvržić naspretnije reagirao na jednu "svijeću" u kaznenom prostoru gostiju, te preciznim udarcem pogodio donji desni kut gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, Riječani nisu uspjeli završiti utakmicu bez primljenog gola što bi im donijelo velike izglede za prolazak u 4. pretkolo. Vrijedan gol za goste u 74. minuti postigao je Majtan. Nakon kornera najviši u 16-ercu Riječana bio je Akakpo, njegov je pokušaj zaustavila vratnica, ali na odbijanac je najbrže reagirao Majtan i smanjio na konačnih 2-1.

Uzvrat je za tjedan dana u Žilini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo