OZLJEDA JE BILA JAČA / Uplakana Sandra doživjela prvi poraz sezone

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Na 63. Hanžekovićevom memorijalu, atletskom mitingu iz serije IAAF World Challenge nastupilo je pet aktualnih olimpijskih pobjednika, a zanimljivo nitko nije upisao pobjedu.

3.9.2013.
21:45
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Olimpijska pobjednica i svjetska prvakinja u bacanju diska Sandra Perković nije uspjela slaviti u svom rodnom gradu. Zbog problema s ozljedom trbušnog zida osvojila je drugo mjesto s rezultatom 65.63. Bolja od nje bila je Amerikanka Gia Lewis-Smallwood bacivši disk 66.29 metara. Sandra je bacalište napustila u suzama zbog ovacija zagrebačke publike.

Bez pobjede je ostao i olimpijski pobjednik u bacanju kugle iz Londona i Pekinga Poljak Tomasz Majewski koji je osvojio treće mjesto s rezultatom 20.88. Slavio je Amerikanac Ryan Whiting bacivši kuglu 21.60, dok je drugo mjesto osvojio Kanađanin Dylan Armstrong (21.45). Naš Marin Premeru bio je deveti s rezultatom 19.25.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olimpijski pobjednik u troskoku Amerikanac Christian Taylor u Zagrebu je nastupio u skoku u dalju osvojivši drugo mjesto s rezultatom 8.01. Osam centimetara dalje skočio je Južnoafrikanac Godfrey Khotso Mokoena.

Olimpijska pobjednica na 100 m s preponama Australka Sally Pearson na Hanžeku je bila druga s rezultatom 12.74 iza Amerikanke Dawn Harper (12.63)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kemar Bailey-Cole, član jamajčanske zlatne olimpijske štafete 4x100m, te štafete koja je osvojila prvo mjesto na nedavnom svjetskom prvenstvu u Moskvi, osvojio je u Zagrebu drugo mjesto u utrci na 100 metara s rezultatom 9.99. Slavio je Amerikanac Mike Rodgers s rezultatom 9.97.

Osim Sandre Perković u Zagrebu su nastupila još četiri aktualna svjetska prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetski prvak na 110 m prepone Amerikanac David Oliver pobijedio je u Memorijalnoj utrci 'Boris Hanžeković' s rezultatom 13.25.

Svjetska prvakinja na 3000 m sa zaprekama Kenijka Milcah Chemos Cheywa je bila druga (9:29.16) iza Etiopljanke Hiwot Ayalew (9:28.72).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Amerikanac Joshua Mance, član američke štafete 4x400 koja je pobijedila na SP u Moskvi u Zagrebu je trčao na 400 metara i osvojio je četvrto mjesto s rezultatom 46.09. Pobijedio je Britanac Martyn Rooney istrčavši vrijeme 45.29.

U Zagreb je stigao i svjetski prvak na 400 metara i član zlatne američke štafete 4x400m Amerikanac LaShawn Merritt, no odustao je od nastupa zbog ozljede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo