OVO JE DNO DNA / Košarkaši postali predmet sprdnje i viceva!

Image
Foto: Pixsell

Ovaj vic će najbolje oslikati na kako je niske grane pala hrvatska košarka: 'Pitali finski mediji svog izbornika kako je uopće mogao izgubiti od Hrvatske. On je samo slegnuo ramenima i rekao: Danas baš svi igraju košarku!'.

6.9.2011.
10:53
Pixsell
VOYO logo

Sa sportskih naslovnica hrvatskih medija vrište naslovi - Povijesno dno hrvatske košarke ili  Sramota u Litvi, najčešće se koriste riječi poput 'katastrofa', 'debakl', blamaža'...

Sve je to realni odraz frustracija košarkaških fanova u Hrvatskoj koji su s nevjericom gledali kako još jedna generacija i 'genijalni' izbornik srozavaju ionako načeti ugled naše košarke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveća je krivica na izborniku Josipu Vrankoviću koji je odmah nakon poraza od Grčke, pazite ovo, mirno izjavio kako mu je istekao ugovor i da formalno više nije izbornik.

Nije rekao: "Da, ja snosim najveću odgovornost za ovaj neuspjeh"..., već je dodao još jedan biser izjavom da je zahvalan HKS-u na svemu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako i ne bi bio kada je u ranoj fazi svoje trenerske karijere dobio 'igračku' koja se zove reprezentacija, pa se doslovce igrao izbornika.

Iza sebe na izborničkoj klupi ima doista impresivne rezultate na velikim natjecanjima.
Na Svjetskom prvenstvu u Turskoj prošle godine pobijedio je Iran, vjerojatno najjaču azijsku reprezentaciju koja je ikad hodala zemljom, te Tunis - afrički Dream Team.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Litvi je uspio svladati moćnu Finsku, 'divove' sa sjevera Europe, te najjaču svjetsku selekciju u nastajanju - Crnu Goru.

Naravno, ukoliko niste shvatili, riječ je o ironiji, cinizmu, sarkazmu, baš kao što se i hrvatski navijači ovih dana u očaju sprdaju s vlastitom reprezentacijom. Jedan od najboljih viceva je svakako ovaj:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bijesni finski mediji su nakon poraza od Hrvatske u 1. kolu od svog izbornika zatražili da im objasni kako su uopće mogli izgubiti od Hrvata. On je samo slegnuo ramenima i rekao: "Danas svi igraju košarku!".

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo