Ubojstvo u Balkan Expressu / 'Hrvatska košarka je danas europski šupak!'

Image

Većina ljubitelja igre pod obručima u Hrvatskoj s gorčinom su prokomentirali nastup Vrankovićeve momčadi u Litvi. Neki su sipali 'otrov' u velikim količinama poput zadarske legende Pina Gjergje.

6.9.2011.
17:01
VOYO logo

Čovjek koji je hrvatske košarkaše odveo do jedine i posljednje svjetske košarkaške medalje smijenjen je s mjesta izbornika nakon završetka Svjetskog prvenstva u Kanadi 1994. godine jer je osvajanje brončanog odličja tada smatrano neuspjehom.

"Rezultat hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu u Litvi ću parafrazirati rečenicom 'okrutno ubojstvo u Balkan Expressu'. Definitivno je ubijena hrvatska košarka. Atentatorima se ušlo u trag i očekuje se optužnica. A dobro se zna tko su atentatori", slikovito je opisao Pino Gjergja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da su svi zadovoljni kada su mene istjerali, a hrvatska košarka danas je europski šupak. Mi smo danas ubili košarku. Naravno da sam ogorčen ovim rezultatom jer sam cijeli svoj život poklonio košarci. Odgovorno tvrdim da mi imamo igrače i potencijal da nitko u Europi nije bolji od nas, ali je problem kada svatko misli da sve zna", zaključila je legenda zadarske košarke u izjavi za portal ZNET.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo