Prednost Hrvatskoj / Belgija protiv Hrvatske bez tri igrača

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL/Ilustracija

Izbornik belgijske nogometne reprezentacije, Marc Wilmots, u kvalifikacijskoj utakmici za odlazak na Svjetsko prvenstvo protiv Hrvatske u petak u Zagrebu, neće moći računati na kapetana Vincenta Kompanyja zbog ozljede prepona koju je zadobio igrajući za Manchester City protiv Evertona u subotu.

7.10.2013.
21:08
Marko Prpic/PIXSELL/Ilustracija
VOYO logo

Kompany će sigurno propustiti i dvoboj protiv Walesa 15. listopada u Bruxellesu.

Zbog ozljede kuka koju je zadobio još 21. rujna protiv Hrvatske sigurno neće igrati niti napadač Aston Ville Christian Benteke, ali on bi mogao zaigrati protiv Walesa. Iz Ville su objavili kako će Benteke izbivati najmnanje mjesec dana, ali u belgijskom se taboru nadaju kako će se oporaviti ranije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu je zbog ozljede ručnog zgloba s popisa belgijske reprezentacije otpao i veznjak Manchester Uniteda, Marouane Fellaini, koji će pauzirati do prosinca.

Dva kola prije kraja natjecanja u skupini A Belgija je vodeća sa 22 boda, pet više od druge Hrvatske, te joj je za izravan plasman na SP dovoljan i bod iz međusobnog dvoboja u petak ili pobjeda protiv Walesa četiri dana kasnije. S druge strane, Hrvatska mora pobijediti i Belgiju u petak i Škotsku u Glasgowu 15. listopada, te se nadati neuspjehu Belgije protiv Walesa u Bruxellesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednik skupine ide izravno na SP u Brazil, dok drugoplasirana reprezentacija mora u dodatne kvalifikacije koje će se igrati 15. i 19. studenoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo