Štimac prepustio mlade / Rakitić otpao zbog ozljede, pozvani Ademi i Maloča

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Kako Hrvatska više nema izgleda osvojiti prvo mjesto u skupini A koje izravno vodi na SP u Brazil, a ima osigurane dodatne kvalifikacije, izbornik Igor Štimac prepustio je mladoj reprezentaciji Matea Kovačića, Šimu Vrsaljka i Igora Bubnjića.

12.10.2013.
18:38
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Standardni veznjak hrvatske nogometne reprezentacije i kapetan španjolskog prvoligaša Seville Ivan Rakitić propustit će kvalifikacijski dvoboj za odlazak na Svjetsko prvenstvo protiv Škotske u Glasgowu u utorak (21 sat) zbog ozljede zadobivene u susretu protiv Belgije u petak.

Kako Hrvatska više nema izgleda osvojiti prvo mjesto u skupini A koje izravno vodi na SP u Brazil, a ima osigurane dodatne kvalifikacije, izbornik Igor Štimac prepustio je mladoj reprezentaciji Matea Kovačića, Šimu Vrsaljka i Igora Bubnjića za kvalifikacijski susret za odlazak na Europsko prvenstvo 2015. protiv Švicarske u Luganu koji će se igrati u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za ogled sa Škotima stoga su naknadno vezni igrač zagrebačkog Dinama Arijan Ademi, te branič splitskog Hajduka Mario Maloča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo